Regenboogbrug

 

 

 

 

 

 

 

 

Precies aan de andere kant van de hemel is een plaats, en die heet de Regenboogbrug.
Als een dier waar je veel van houd doodgaat, dan gaat dat dier naar de Regenboogbrug.
Daar zijn grasvelden en heuvels voor onze lieve vriendjes, zodat ze kunnen rennen en met elkaar kunnen spelen.
Er is genoeg te eten, water en zonneschijn en ze voelen zich daar warm en prettig.

Alle dieren die ziek of oud geweest zijn worden daar weer beter, alle dieren die gewond waren, of verminkt,  krijgen  weer een sterk gezond lichaam, precies zoals wij ze herinneren in onze dromen, of in de dagen die voorbij gaan..
De dieren zijn gelukkig en tevreden, er is alleen een klein dingetje: ze vinden het jammer dat ze hun baasje of bazinnetje achter hebben moeten laten.
Ze rennen en spelen met elkaar, maar dan komt de dag dat er eentje plotseling stopt met spelen en in de verte tuurt.

Zijn ogen beginnen te stralen, hij begint te trillen van opwinding.
Plotseling breekt hij uit de groep en vliegt over het gras, sneller en sneller.
Hij heeft jou gezien, en als jij en je lieveling bij elkaar komen pakken jullie elkaar beet en zijn voor altijd bij elkaar.
Het dier kust je gezicht, jouw handen strelen het kopje weer en je kijkt weer in die lieve ogen, die je zo lang niet gezien hebt, maar die altijd in je hart zijn gebleven.

En dan gaan jullie samen over de Regenboogbrug

 

Ch. Wisma Merpati’s Renzo

Geboren 19 mei 2002

Renzo is op 20 maart 2017 vredig ingeslapen, zijn lijf en geest waren op, alleen zijn hartje oer sterk. Renzo is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Hij was onze eerste maine coon en heeft de besmetting met het “coon virus” binnen gebracht. Renzo was een echte rode kater, eigenwijs, sterke wil en ontzettend aanhankelijk. We missen hem.

 

 

 

Du Chatternelle’s Koen

Geboren 17 december 2007.

Koentje is geboren met 1 oog, 1 neusgat, 1 werkend oor en een raar krul staartje. Hij woog bij de geboorte 50 gram en door alle”mankementen” die hij had voorspelde de dierenarts weinig overleving’s kansen. Maar we gaven niet op en met veel liefde, geduld en een paar operatie’s om zijn gezondheid te verbeteren is Koentje de leukste, liefste, gekste maar vooral meest unieke maine coon die wij ooit hebben gehad. Hij heeft ons hele gezin zoveel vreugde en plezier gebracht, we missen hem nog elke dag. We zijn dan ook apen trots dat hij ondanks zijn lage overleving’s kansen bijna 10 jaar bij ons heeft mogen zijn. Uiteindelijk hebben wij hem vredig laten inslapen op 7 maart 2017, zijn lijfje was op. Koentje is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis.

 

Ch. Carry Through’s Chanel no 7

Geboren 31 maart 2005. Chanel en Sira waren zussen.

Chanel is thuis en vrij plotseling overleden op 4 december 2016, haar hartje was op.  Chanel is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een  mooie urn weer thuis. Chanel was een kleine, maar vooral vrolijke ondeugende meid. We missen haar.

 

Ch. Carry Through’s Sira Silver

Geboren 31 maart 2005

Sira is vredig ingeslapen op 10 mei 2016. Zij had nierfalen. Sira is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Sira was een erg  lieve, rustige en aanhankelijke poes. We missen haar.

 

Wisma Merpati’s Bi-Bi

Geboren 24 juni 2003

Bi-Bi is vredig ingeslapen op 26 oktober 2015. Zij had helaas een kwaadaardige tumor maar dan in haar hals. Bi-Bi is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Bi-Bi was een leuke, eigenwijze dame en heeft veel ondeugd uitgehaald. We missen haar.

 

Int.ch. Wisma Merpati’s Hoby

Geboren 12 april 2004

Hoby is vredig ingeslapen op 07 september 2015, hij had een kwaadaardige tumor in zijn buik. Hoby is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie weer urn thuis. Hoby was echt onze teddy beer, we missen hem nog elke dag.

,

 

Reacties zijn gesloten.