Regenboogbrug

 

Precies aan de andere kant van de hemel is een plaats, en die heet de Regenboogbrug.
Als een dier waar je veel van houd doodgaat, dan gaat dat dier naar de Regenboogbrug.
Daar zijn grasvelden en heuvels voor onze lieve vriendjes, zodat ze kunnen rennen en met elkaar kunnen spelen.
Er is genoeg te eten, water en zonneschijn en ze voelen zich daar warm en prettig.

Alle dieren die ziek of oud geweest zijn worden daar weer beter, alle dieren die gewond waren, of verminkt, krijgen weer een sterk gezond lichaam, precies zoals wij ze herinneren in onze dromen, of in de dagen die voorbij gaan..
De dieren zijn gelukkig en tevreden, er is alleen een klein dingetje: ze vinden het jammer dat ze hun baasje of bazinnetje achter hebben moeten laten.
Ze rennen en spelen met elkaar, maar dan komt de dag dat er eentje plotseling stopt met spelen en in de verte tuurt.

Zijn ogen beginnen te stralen, hij begint te trillen van opwinding.
Plotseling breekt hij uit de groep en vliegt over het gras, sneller en sneller.
Hij heeft jou gezien, en als jij en je lieveling bij elkaar komen pakken jullie elkaar beet en zijn voor altijd bij elkaar.
Het dier kust je gezicht, jouw handen strelen het kopje weer en je kijkt weer in die lieve ogen, die je zo lang niet gezien hebt, maar die altijd in je hart zijn gebleven.

En dan gaan jullie samen over de Regenboogbrug.

 

Champ Wisma Merpati’s Renzo

Geboren 19 mei 2002

Renzo is op 20 maart 2017 vredig ingeslapen, zijn lijf en geest waren op, alleen zijn hartje oer sterk. Renzo is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Hij was onze eerste maine coon en heeft de besmetting met het “coon virus” binnen gebracht. Renzo was een echte rode kater, eigenwijs, sterke wil en ontzettend aanhankelijk. We missen hem.

 

 

 

Du Chatternelle’s Koen

Geboren 17 december 2007.

Koentje is geboren met 1 oog, 1 neusgat, 1 werkend oor en een raar krul staartje. Hij woog bij de geboorte 50 gram en door alle”mankementen” die hij had voorspelde de dierenarts weinig overleving’s kansen. Maar we gaven niet op en met veel liefde, geduld en een paar operatie’s om zijn gezondheid te verbeteren is Koentje de leukste, liefste, gekste maar vooral meest unieke maine coon die wij ooit hebben gehad. Hij heeft ons hele gezin zoveel vreugde en plezier gebracht, we missen hem nog elke dag. We zijn dan ook apen trots dat hij ondanks zijn lage overleving’s kansen bijna 10 jaar bij ons heeft mogen zijn. Uiteindelijk hebben wij hem vredig laten inslapen op 7 maart 2017, zijn lijfje was op. Koentje is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis.

 

 

Champ Carry Through’s Chanel no 7

Geboren 31 maart 2005. Chanel en Sira waren zussen.

Chanel is thuis en vrij plotseling overleden op 4 december 2016, haar hartje was op. Chanel is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Chanel was een kleine, maar vooral vrolijke ondeugende meid. We missen haar.

 

 

Champ Carry Through’s Sira Silver

Geboren 31 maart 2005

Sira is vredig ingeslapen op 10 mei 2016. Zij had nierfalen. Sira is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Sira was een erg lieve, rustige en aanhankelijke poes. We missen haar.

 

Wisma Merpati’s Bi-Bi

Geboren 24 juni 2003

Bi-Bi is vredig ingeslapen op 26 oktober 2015. Zij had helaas een kwaadaardige tumor maar dan in haar hals. Bi-Bi is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis. Bi-Bi was een leuke, eigenwijze dame en heeft veel ondeugd uitgehaald. We missen haar.

 

International Champ Wisma Merpati’s Hoby

Geboren 12 april 2004

Hoby is vredig ingeslapen op 07 september 2015, hij had een kwaadaardige tumor in zijn buik. Hoby is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie weer urn thuis. Hoby was echt onze teddy beer, we missen hem nog elke dag.

 

Europese korthaar Mouse

Geboren 25 mei 2001

Op 15 januari 2019, na 18.5 jaar trouwe dienst met onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid heb ik Mouse moeten laten inslapen. Ik heb haar gekregen met 6 weken oud. Zoveel met haar gedeeld van super heerlijke vakantie’s in Frankrijk waar ze heerlijk op het strand liep en in de grote bomen klom in de tuin in Palavas. Ook moeilijke momenten waarbij ze niet van mijn zijde week, de geboortes van mijn kinderen. Onbeschrijfelijk wat je samen deel in 18.5 jaar. Maar ze was op en ik gun haar rust en waardigheid in mooie herinneringen. Bedankt lieve Mouse, ik mis je enorm en zal je nooit vergeten! Rust zacht mijn lieve vriendinnetje.

Mouse is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis.

 

Du Chatternelle’s Sven

Geboren 11 novenber 2017

Op 21 juni 2019 hebben we afscheid moeten nemen van onze “GEWELDIGE” Sven. Een moment waarvan we wisten dat het elk moment kon gebeuren omdat hij leefde in “bonus” tijd. Sven had een zware aangeboren hartafwijking. Maar wat heeft hij genoten van elke minuut dat zijn leven duurde en wat hebben wij van hem genoten. Wat een heerlijke leuke kater was het, een clown, een allenmans vriend, een knuffelbeer zo trouw en dankbaar. Desondanks blijft afscheid van hem nemen moeilijk en oneerlijk. We missen hem echt nog elke dag! Dag mijn grote vriend, het was een eer dat je bij ons geboren ben en ons zoveel plezier heb gegund! Vergeten zullen we je nooit !

Sven is individueel gecremeerd bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooi urn weer thuis gekomen.

 

 

Danger from Helninki’s Home

Geboren: 12 oktober 2015

Danger hebben we dood gevonden op 6 september 2019. Hij is dood gereden. Danger was een prachtige grote kater, welke absoluut niet binnen gehouden kon worden. Dat gaf hem onrust. Hij was heel trouw en voor onbekende buiten ook niet te benaderen. Elke dag kwam hij thuis en hij heeft ons vaak verwend met muizen, vogels, ratten, mollen en een waterkip. Toen hij zich na 2 dagen nog altijd niet thuis had gemeld bekroop me het akelige gevoel dat er iets met hem was gebeurd. Helaas werd dit 8 dagen later bevestigd. Mijn verdriet is groot, wat was ik gek op deze mooie kater en wat doet het zeer dat ik geen afscheid van hem heb kunnen nemen. Dankbaar ben ik wel dat hij gevonden is, hierdoor heb ik hem individueel kunnen laten cremeren bij het Hoeksche Hof in Numansdorp en is hij nu weer thuis in een prachtige urn.

 

 

International Champ Abby vom Dunensand

Geboren 24 juni 2010

Op 25 mei 2020 hebben we afscheid moeten nemen van Abby. Abby was een prachtige grote poes, heel aanhankelijk. In september 2010 is Abby samen met haar zus Aisha vanuit Duitsland naar Nederland gekomen en sindsdien was zij woonachtig bij ons in de cattery. Abby en Aisha zijn altijd samen gebleven. Helaas werd bij Abby rond de leeftijd van 8.5 jaar oud ontdekt dat haar schildklier niet meer goed werkte. Met speciaal voer heeft ze het nog lang volgehouden, maar toen ook haar nieren minder goed gingen werken, ging Abby snel achteruit. Omdat we Abby willen onthouden zoals ze was en haar ook een waardig bestaan gunde, hebben we de keuze gemaakt afscheid van haar te nemen. Abby is 25 mei 2020 vredig ingeslapen.

Abby is individueel gecremeerd bij ’t Hoeksche Hof in Numansdorp en in een mooie urn weer thuis.

We zullen haar missen. Rust zacht lieve, mooie Abby!

 

 

Olympia’s Kiki

Geboren 23 oktober 2018

Op 15 september 2020 hebben we zeer onverwachts afscheid moeten nemen van Kiki.

Kiki was drachtig en stond op het punt om te gaan bevallen. De laatste dagen voor de bevalling waren erg zwaar voor Kiki. Ze was erg dik en het was voor de maand september erg warm. Uiteindelijk kwam de bevalling 15 september 2020 op gang. Het ging helemaal mis. Kiki raakte in een shock en moest met spoed naar de dierenarts. Daar aangekomen bleek dat de kittens overleden waren, Kiki was hierdoor heel ziek geworden. Al haar organen waren aangetast, ze had bloed en vocht in haar longen, haar buikholte was gevuld met vocht en urine.

Omdat Kiki er al zo slecht aan toe was en haar overleving’s kansen zo goed als nihil waren hebben we besloten afscheid van Kiki te nemen. Ze is vredig in geslapen. Kiki is 1 jaar en 11 maanden oud geworden.

Kiki is individueel gecremeerd bij ’t Hoeksche Hof in Numansdorp en is in een mooie urn weer thuis gekomen.

We zullen je ontzettend missen lieve Kiki. Je leef voort in ons hart en we zien elke dag nog een stukje van je terug in Sky en Zuma. Dank je wel daarvoor! Rust zacht lief meisje!

Du Chatternelle’s Red Ruby (Roepnaam Diesel)

Geboren 17 juli 2013

Op 14 juni 2021 is de hemel een prachtig sterretje rijker geworden. Mijn grote lieve teddy beer, mijn pracht, mijn trots, mijn eerste eigen gefokte Maine Coon kitten is heengegaan.

Bij Diesel was 4 maanden voor zijn overlijden een stollingsziekte geconstateerd. Hoewel het in eerste instantie heel goed met hem ging is deze ziekte hem toch fataal geworden.

Met pijn in mijn hart heb ik Diesel moeten laten gaan. Diesel is in mijn armen op 14 juni 2021 vredig ingeslapen en daarna individueel gecremeerd bij ’t Hoeksche Hof in Numansdorp. Hij is in een prachtige urn weer thuisgekomen.

Rust zacht mijn mooie lieve kerel. Ik mis je! Mijn hart huilt. Ik zal je nooit vergeten!

 

Reacties zijn gesloten.