Even voorstellen

Hallo, welkom op onze website. Samen met mijn moeder Tinke, heb ik Lonneke van Hees deze cattery. Wij wonen in ’s Gravendeel, dit is een dorp tussen Rotterdam en Dordrecht in. Du Chatternelle is een kleine maar gezellige Maine Coon Cattery waar de gezondheid en plezier van het ras “Maine Coon” voorop staat. Al onze katten leven in huis en hebben een buiten ren tot hun beschikking wanneer ze zin hebben in een frisse neus of willen genieten van het zonnetje                                                              .

Al van huis uit is Lonneke thuis opgegroeid met met dieren waaronder honden en katten. Toen Lonneke jaren geleden ging (samen) wonen duurde het dan ook niet lang voordat ze haar huis had omgetoverd tot een kleine dierentuin. En natuurlijk hoorde daar ook een kat bij.

Haar eerste kat haalde ze uit het asiel en bracht zoveel plezier dat het er een jaar later al 3 waren. Door veel te lezen over de kat in het algemeen en ons te verdiepen in de verschillende rassoorten kwamen we al snel bij de Maine Coon terecht. Deze kat fascineerde ons zo dat wij ons verder in het ras hebben verdiept. Niet lang daarna kochten wij in 2001 onze eerste Maine Coon. Bij aanschaf van de eerste coon werden wij gewaarschuwd voor het zogeheten “Coon” virus. Dit virus houdt in dat als je eenmaal een Maine Coon als kat heb gehad je nooit meer een andere (ras) kat wil want dit ras sluit je in je hart!

Inmiddels zijn we het er over eens; DE MAINE COON IS EEN FANTASTISCHE KATTENSOORT! Geen andere kat is zo makkelijk, sociaal en geeft u zoveel gezelligheid en plezier als een Maine Coon.

Natuurlijk is het niet bij 1 Maine Coon gebleven, inmiddels genieten wij dagelijks van meerdere coons. Wij hebben dan ook poezen en katers. En omdat het ons zoveel plezier brengt wilden we dan ook een stukje met u delen. Daarom zetten onze katten, voor u, van tijd tot tijd met liefde een prachtig nest kittens op de wereld.

13 weken lang maken de kittens deel uit van ons gezin, groot en klein maken veel plezier met elkaar. En krijgen zo een stukje heerlijke onbezorgde basis mee die elk dier verdient. En zo kunt ook u lang genieten van een prachtige en goed gesocialiseerde kat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze katten of kittens of wilt u graag een kitten aanschaffen bij Cattery du Chatternelle? Neem dan contact met ons op per email. Natuurlijk bent u ook welkom om vrijblijvend eens een kijkje bij ons te komen nemen. Maar het moge wel duidelijk zijn dat we alleen verkopen aan echte dierenvrienden.

Welkom bij Cattery du Chatternelle!

Reacties zijn gesloten.